Welcome visitor you can login or create an account.

Online Store Theme Logo


DIAXYL PLUS Water-based Ebony 750mL

Availability: In stock
*If there are any issues with item’s stock, one of our representatives will contact you
€8.55
€9.00

Water-based, odourless, wood preservative for exterior and interior use. It penetrates wood and protects it effectively against woodworm, fungi and blue stains for a long period. 


Subproducts

Additional Information

Description

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Υδατοδιαλυτό άοσμο συντηρητικό ξύλου για εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες.  Εμποτίζει εύκολα το ξύλο και προστατεύει αποτελεσματικά από το σαράκι, τους μύκητες και τις μπλε κηλίδες για μεγάλο χρονικό διάστημα.  Έχει καλή πρόσφυση και εξαιρετικό άπλωμα.

ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ
Οι καινούργιες ξύλινες επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές και στεγνές, χωρίς ρετσίνι ή λάδι και γυαλοχαρταρισμένες.  Αφού περάσουμε ένα χέρι DIAXYL DECOR Νερού, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ως τελικό βερνίκι LUSSOLAC Νερού ή MARELAC Νερού της VITEX.  Η τελική απόχρωση εξαρτάται από το φυσικό χρώμα και την απορροφητικότητα του ξύλου, καθώς και από τον αριθμό στρώσεων του DIAXYL DECOR Νερού.

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ
Διατίθεται άχρωμο και σε 11 φυσικές αποχρώσεις.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Συσκευασία :  750mL

Στέγνωμα : Στην αφή σε 1 – 2 ώρες. Επαναβάφεται μετά από 8 - 10 ώρες ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και την απορροφητικότητα της βαφόμενης επιφάνειας. Μετά την παρέλευση 10 ωρών από την εφαρμογή η βαμμένη επιφάνεια είναι ακίνδυνη χρήσης από τον άνθρωπο και τα ζώα.

Απόδοση : 8 - 10 m2 / L , ανάλογα με το είδος του ξύλου (σκληρό ή μαλακό).

Αραίωση : Έτοιμο προς χρήση.

Τρόπος Εφαρμογής : Με ρολό, πινέλο ή εμβάπτιση.