Vitex-Eco

Πλαστικό οικολογικό αντιμικροβιακό χρώμα υψηλής ποιότητας για εσωτερική χρήση. Το vitex-eco είναι άοσμο κατά την εφαρμογή του (διότι δεν περιέχει αμμωνία ή άλλες επικίνδυνες ουσίες), προσφέρει μεγάλη καλυπτικότητα, ασυναγώνιστη απόδοση, εξαιρετική λευκότητα και αντοχή στο συχνό πλύσιμο και στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.  Επίσης , μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επιφάνειες οποιουδήποτε υλικού μετά από κατάλληλη προετοιμασία.

Η βάση του (Λευκή) χρωματίζεται σε πλούσια γκάμα αποχρώσεων μέσω του Συστήματος Δημιουργίας Αποχρώσεων ColorFull της Vitex.

 

ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Το Vitex-eco  λόγω της ειδικής του σύστασης αποτρέπει την ανάπτυξη μικροβίων (βακτηριδίων-μυκητών) στον υμένα του χρώματος με αποτέλεσμα να είναι ιδανικό για χώρους που απαιτούνται ασηπτικές- υγιεινές συνθήκες  όπως  παιδικά δωμάτια, νοσοκομεία, μαιευτήρια, χειρουργεία, ιατρεία, σχολεία, παιδικοί σταθμοί, γυμναστήρια, αποθήκες τροφίμων, ξενοδοχεία κ.α.

 

Χρήσιμες Συμβουλές:

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Σε δοχεία των 1 L, 3 L, 10 L.

ΣΤΕΓΝΩΜΑ

Στην αφή σε 30-60 λεπτά, ανάλογα με τις ατμοσφαιρικές συνθήκες

ΕΠΑΝΑΒΑΦΗ

Επαναβάφεται μετά από 3-4 ώρες, ανάλογα με τις ατμοσφαιρικές συνθήκες

ΑΠΟΔΟΣΗ

10-12 m2/L

ΑΡΑΙΩΣΗ

Αραιώνουμε 10% νε νερό

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Με ρολό, πινέλο ή πιστόλι airless

 

ΥΓΙΕΙΝΗ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση κατάποσης ζητήστε αμέσως ιατρική συμβουλή και δείξτε αυτό το δοχείο ή την ετικέτα. Αποφεύγετε την επαφή με το δέρμα και τα μάτια και μην αδειάζετε το υπόλοιπο του περιεχομένου στην αποχέτευση

Leave a Reply