Spray-Vitex

JustSpray’t… Νέα σειρά έτοιμων προϊόντων σε σπρέυ από τη Vitex, για επαγγελματίες και ιδιώτες. Ακρυλικής βάσης, ιδανικά για εσωτερική και εξωτερική χρήση, ταχυστέγνωτα, με αντοχή στο κιτρίνισμα και τις καιρικές συνθήκες. Έχουν μεγάλη γυαλάδα, εξαιρετική πρόσφυση σε μεταλλικές, ξύλινες επιφάνειες καθώς και σε πλαστικά υλικά όπως ABS, PVC.

 

Spray vitex

 

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ταχυστέγνωτο σπρέυ ακρυλικής βάσης υψηλής ποιότητας, απόδοσης και αντοχής. Διατίθεται σε 20 RALγυαλιστερές αποχρώσεις. Έχει εξαιρετική αντίσταση στις καιρικές συνθήκες, υψηλή γυαλάδα την οποία διατηρεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, υψηλή καλυπτικότητα, πολύ καλή πρόσφυση και ελαστικότητα και ιδανική εφαρμογή σε όλους τους τύπους επιφανειών, όπως σε ξύλο, αλουμίνιο, σίδερο και πλαστικό.

ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ

Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές , στεγνές και λείες, χωρίς σκόνη, λάδια ή τυχόν σαθρά υλικά.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Πριν τη χρήση ανακινήστε το δοχείο καλά και για τουλάχιστον 1 λεπτό. Κρατήστε απόσταση 20 εκατοστών από το σημείο βαφής και πιέστε τη βαλβίδα σταθερά. Ψεκάστε και εφαρμόστε το χρώμα σε λεπτές στρώσεις για να πετύχετε το απαραίτητο φινίρισμα. Η βαλβίδα του σπρέυ είναι αυτοκαθαριζόμενη.

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

Διατίθεται σε 20 RAL γυαλιστερές μοντέρνες αποχρώσεις χρωματολογίου

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Σε δοχεία αεροζόλ των 400 ml.

ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΕΓΝΩΜΑΤΟΣ

Στην αφή σε 3-5 λεπτά και σε βάθος σε 18 ώρες , ανάλογα με τις ατμοσφαιρικές συνθήκες.

ΑΠΟΔΟΣΗ

Θεωρητική απόδοση 8-9 m2/L για κάθε επίστρωση σε κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες για πάχος φιλμ 30-35 microns.

ΑΡΑΙΩΣΗ

Έτοιμο προς  χρήση.

ΠΥΝΚΟΤΗΤΑ

0.800 +/-   0.050 kg / L    εξαρτώμενη από την απόχρωση του προϊόντος.

ΣΤΙΛΠΝΟΤΗΤΑ

85 – 90

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Διατηρείτε τα δοχεία μακριά από παιδιά ( αν είναι δυνατό κλειδωμένα), κλειστά, σε καλά αεριζόμενο, σκιερό, δροσερό μέρος, μακριά από ηλεκτρικές συσκευές, πηγές ανάφλεξης και εστίες φωτιάς.

Leave a Reply