Νέο στεγανωτικό ταρατσών Vito

Γνωρίστε το νέο στεγανωτικό ταρατσών VITO. Το Vito είναι στεγανωτικό υλικό, ακρυλικής βάσεως, μεγάλης ελαστικότητας για ταράτσες. Αποτελεί οικονομική και αξιόπιστη λύση στην στεγάνωση. Έχει καλή πρόσφυση σε κάθε δομική επιφάνεια (μπετό, τούβλο, ξύλο, μέταλλο κτλ). Παρουσιάζει εξαιρετική αντοχή στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, στην υπεριώδη ακτινοβολία και στην μεταβολές θερμοκρασίας παραμένοντας ελαστικό από -20 έως και 100 βαθμούς κελσίου.

Το VΙΤΟ ΜΟΝΩΤΙΚΟ ΤΑΡΑΤΣΩΝ είναι πιστοποιημένο από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, σαν ψυχρό υλικό κάλυψης ορόφων και χαρακτηρίζεται από υψηλή τιμή ανακλαστικότητας στην ηλιακή ακτινοβολία (SR), υψηλό συντελεστή εκπομπής (ε) και υψηλό δείκτη ανακλαστικότητας στην ακτινοβολία (SRI).

 

Χρήσιμες συμβουλές

Προετοιμασία
Η επιφάνεια πρέπει να είναι καθαρή από σκόνες, λάδια, σαθρά υλικά, πρασινάδες κτλ. Τυχόν κενά στο μπετόν πρέπει να γεμίζονται. Η επιφάνεια αρχικά ασταρώνεται με αστάρι DUROVIT αραιωμένο κατά 50-60% με διαλυτικό πινέλου T300. Στην συνέχεια εφαρμόζουμε δύο στρώσεις Vito Μονωτικό Ταρατσών σταυρωτά, με διαφορά 24 ωρών μεταξύ τους.

Στέγνωμα & Επαναβαφή
Στην αφή σε 2-3 ώρες, ανάλογα με τις ατμοσφαιρικές συνθήκες. Το δεύτερο χέρι εφαρμόζεται μετά από 24-48 ώρες ανάλογα με τις ατμοσφαιρικές συνθήκες.

Απόδοση
2-3 τετραγωνικά μέτρα ανά λίτρο για κάθε επίστρωση σε κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες.

Αραίωση
Έως 5% με νερό για την πρώτη επίστρωση. Η δεύτερη επίστρωση χωρίς αραίωση.

 

Leave a Reply