Καθαριστικό για μούχλα και μύκητες

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Το VITEX KITCHEN & BATH CLEANER λόγω της ειδικής χημικής του σύστασης προσφέρεται για τον καθαρισμό επιφανειών από λεκέδες και μούχλα. Είναι εύκολο στην εφαρμογή, αποτελεσματικό και φιλικό προς το χρήστη και το περιβάλλον. Εξαφανίζει όλες τις δυσάρεστες οσμές από τις πλενόμενες επιφάνειες, ενώ ταυτόχρονα αρωματίζει και φρεσκάρει διακριτικά το χώρο. Είναι πολύ αποτελεσματικό για τον καθαρισμό διαφόρων επιφανειών όπως βαμμένοι τοίχοι, πλακάκια κ.λ.π. από λεκέδες , κηλίδες από μούχλα, ρύπους κ.α. Ενδείκνυται ιδιαίτερα για χώρους με υψηλή υγρασία και υδρατμούς, όπως κουζίνες και μπάνια.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ – ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

  1. Ανακινήστε πριν τη χρήση και ψεκάστε κρατώντας το δοχείο, κατά προτίμηση σε κατακόρυφη θέση, σε απόσταση 30-50cm απο την επιφάνεια.
  2. Για τον καθαρισμό ήπιων λεκέδων ψεκάζουμε τοπικά και μετά απο 15-20 λεπτά καθαρίζουμε την επιφάνεια με βρεγμένο χαρτί.
  3. Σε επιφάνειες που έχουν προσβληθεί απο μούχλα ψεκάζουμε ομοιόμορφα την προσβεβλημένη επιφάνεια. Μετά την πάροδο 15-20 λεπτών καθαρίζουμε με στεγνό πανί. Στη συνέχεια εφαρμόζουμε 2 στρώσεις Vitex Kitchen & Bath πλαστικό χρώμα για προστασία απο τους μύκητες και τη μούχλα.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Σε σπρέι 500ml

ΑΠΟΔΟΣΗ

10-14 m2/L

ΥΓΙΕΙΝΗ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Μακριά απο παιδιά. Σε περίπτωση κατάποσης ζητήστε αμέσως ιατρική συμβουλή και δείξτε αυτό το δοχείο ή την ετικέτα. Μην αδειάζετε το υπόλοιπο του περιεχομένου στην αποχέτευση.

Leave a Reply