Safety-wear-safety-shoes

Τα απαραίτητα “εργαλεία” που χρειάζεστε για το σπίτι τον κήπο…… ή στο χώρο εργασίας σας !

Μπορεί οι άντρες να έχουν ταλέντο στα μαστορέματα και τις χειρωνακτικές εργασίες, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να γίνει απόλυτα σωστά χωρίς το κατάλληλο εξοπλισμό, που εξασφαλίζουν κορυφαία ποιότητα και ασφάλεια σε κάθε μικρή ή μεγάλη εργασία.

Πώς όμως μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα εργαλεία που επιλέξατε είναι τα ιδανικά για την δουλειά που θέλετε να κάνετε; Η απάντηση είναι απλή και έγκειται στο να επενδύσετε στην κορυφαία ποιότητα επώνυμων προϊόντων.

Επένδυσε  σε ποιοτικά εργαλεία, ανθεκτικά στη χρήση και που θα κάνουν το έργο σου πιο εύκολο, γρήγορο και αποτελεσματικό.

  • Γάντια

Είναι απολύτως αναγκαία καθώς προστατεύουν αποτελεσματικά τα χέρια μας από ερεθισμούς, φουσκάλες, κοψίματα ή κτυπήματα ενώ αποτρέπουν τα χώματα να τρυπώσουν στα νύχια μας προκαλώντας μυκητιάσεις.

Γάντια ασφαλείας DENIM

Cofra DENIM Protective leather gloves Size XL

  • Πριόνι – ηλεκτρικό και μη

Ένα κλασικό πριόνι χειρός είναι απαραίτητο για την περιποίηση κάθε είδους κήπου. Κι εδώ το -όπως και στο κλαδευτήρι- το μυστικό είναι να είναι κοφτερό αλλά και ελαφρύ συνάμα.

Εάν στον κήπο μας έχουμε δέντρα με χοντρό κορμό και κλαδιά, το ηλεκτρικό πριόνι είναι απολύτως αναγκαίο καθώς κάνει το κλάδεμα πολύ ευκολότερο αλλά και πολύ αποτελεσματικότερο – χωρίς να πληγώνεται το σώμα του δέντρου. Τρία βασικά πράγματα δε, που δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε κατά τη χρήση του ηλεκτρικού πριονιού είναι: φοράμε πάντα γάντια κήπου, μακρύ παντελόνι και ειδικά γυαλιά για κηπουρικές εργασίες. Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να αποφύγουμε τους ανεπιθύμητους τραυματισμούς.

  

Makita JR100DWE Cordless Recipro Saw 10.8V

  • Παπούτσια ασφαλείας

Ασχέτως του γεγονότος ότι δουλεύουμε στο σπίτι μας , πάλι ο κίνδυνος παραμονεύει και γι’αυτό όσο πιο σωστοί επαγγελματίες είμαστε , τόσο λιγοστεύουμε τον κίνδυνο ατυχημάτων .

Cofra MEAZZA S1 P SRC Safety shoes

  • Φόρμα Εργασίας

Η σωστή ενδυμασία για κάθε εργασίας σας , και αυτό «εργαλείο» είναι !!

Cofra RABAT (Navy)

Cofra RABAT Trouser

  • Γυαλιά προστασίας 

Τα γυαλιά θα σας αποτρέψουν κατά την εργασία σας από τους διαφόρους κινδύνους όταν κλαδεύετε , πριονίζετε , κατασκευάζετε και άλλα είτε πρόκειται για μικρή εργασία είτε μεγάλη.

 

WIDEN(yellow)

Cofra WIDEN Safety glasses (Yellow lens)

Leave a Reply