“Για ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές χαλάρωσης δεν χρειάζεται να πας πολύ μακριά από το σπίτι σου.”

Η άνοιξη δεν σηματοδοτεί μόνο το μεγάλωμα της μέρας  και την αντίστροφη μέτρηση για τον ερχομό του καλοκαιριού, αλλά είναι  η κατάλληλη περίοδος για να προλάβεις να ανανεώσεις τα έπιπλα της βεράντας ή του κήπου σου, ώστε να είναι έτοιμα για το καλοκαίρι.

Φυσικά, προβλέπεται να έχεις αρκετή δουλειά, ειδικά αν είχες αφήσει τραπέζια και καρέκλες εκτός αποθήκης όλο τον χειμώνα. Τα ξύλινα καθίσματα και οι υπόλοιπες  ξύλινες επιφάνειες χρειάζονται ένα ειδικό γυαλιστικό βερνίκι  για να δείχνουν σαν καινούρια.

Γι’ αυτό υπάρχει το Βερνίκι ξύλου Lussolac & Συντηρητικό ξύλου Diaxyl  από τη Vitex !!!

diaxyl-dialutou

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Συντηρητικό ξύλου διαλύτη για εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες.  Εμποτίζει εύκολα το ξύλο και προστατεύει αποτελεσματικά από το σαράκι και τους μύκητες για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ
Οι καινούργιες ξύλινες επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές και στεγνές, χωρίς ρετσίνι ή λάδι.  Αφού περάσουμε ένα χέρι DIAXYL DECOR, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ως τελικό βερνίκι LUSSOLAC της VITEX.  Η τελική απόχρωση εξαρτάται από το φυσικό χρώμα και την απορροφητικότητα του ξύλου, καθώς και από τον αριθμό στρώσεων του DIAXYL DECOR.

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ
Διατίθεται άχρωμο και σε 11 αποχρώσεις

lussolac-dialutou                                                                           Lussolac

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τελικό βερνίκι μετά την πρώτη στρώση  με Diaxyl decor.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Βερνίκι πολυουρεθανικής βάσης διαλύτη, ενός συστατικού, για ξύλινες επιφάνειες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.  Έχει μεγάλη ελαστικότητα, σκληρότητα και εξαιρετικό άπλωμα.  Λόγω της πολυουρεθανικής ρητίνης, έχει εξαιρετική αντοχή σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες (υγρασία, ήλιος), ενώ τα φίλτρα UV προστατεύουν το ξύλο από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου.

ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ
Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές και στεγνές, χωρίς ρετσίνι ή λάδι και γυαλοχαρταρισμένες.  Σε καινούργιες ξύλινες κατασκευές εφαρμόζουμε πρώτα συντηρητικό ξύλου DIAΧYL Decor της VITEX και μετά δύο χέρια LUSSOLAC. Για επαναβαφή, αφού καθαριστεί καλά η επιφάνεια περνάμε ένα χέρι LUSSOLAC.

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ
Διατίθεται άχρωμο σε γυαλιστερό, σατινέ και ματ φινίρισμα και σε 11 έτοιμες φυσικές γυαλιστερές αποχρώσεις.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα μας:

Mathore / Colour / Wood Care

Leave a Reply